FUTBOL & ANGLÈS

Una experiència única al més alt nivell

JOIN WITH US
FORMACIÓ & DIÀLEG

L'argumentació del joc com a base

JOIN WITH US

FUTBOL

Ens agrada el futbol, ens encanta com a joc i ens apassiona la professionalització d’aquest esport. Creix dins d’aquest esport amb Learning Soccer Academy.

APRÉN

Metodologies basades en la ciència de l’esport i l’investigació, milloraràs el teu rendiment amb entrenadors UEFA i estades a equips de la Premier League.

DIVERSIÓ

En les nostres estades tindràs l’oportunitat de descobrir, nous companys, noves cultures, noves ciutats i jugar contra equips de primer nivell.

IDIOMA

Utilitzem l’esport com a eina motivadora per l’aprenentatge de la llengua anglesa, amb entrenadors natius a les estades a l’estranger.
Què és
LSA ?
Learning Soccer Academy és una empresa que promociona activitats formativo-esportives vinculades a clubs i jugadors professionals.

Els objectius dels nostres programes són:

– Proporcionar una bona salut física i mental, a la vegada que s’estableix una xarxa de relacions interpersonales positives.

– Aprofundir en l’autoconeixement dels esportistes per equilibrar les fortaleses amb els punts de millora personals.

– Millorar les habilitats motrius, processos cognitius i les capacitats condicionals dels futbolistes.

Campus internacionals a Europa, USA, Àsia, África avalen la capacitat i experiència dels entrenadors que formen part de l’equip tècnic que desenvolupa el projecte LSA.

T'hi apuntes?

ELS NOSTRES CAMPUS

Campus de futbol, realitzats a l'estranger, amb el màxim compromís de que le jugadors gaudeixin d'una experiència única.

Els Nostres Entrenadors

Amb perfils molt variats, els entrenadors de LSA, disposen de totes les eines per millorar el rendiment dels jugadors. UEFA cerfitcates