Campus Liverpool

LSA A LIVERPOOL

Learning Soccer Academy és una empresa que promociona activitats formativo-esportives vinculades a clubs i jugadors professionals.

Els objectius dels nostres programes són:

  • Proporcionar una bona salut física i mental, a la vegada que s’estableix una xarxa de relacions interpersonales positives.
  • Aprofundir en l’autoconeixement dels esportistes per equilibrar les fortaleses amb els punts de millora personals.
  • Millorar les habilitats motrius, processos cognitius i les capacitats condicionals dels futbolistes.Campus internacionals a Europa, USA, Àsia, África avalen la capacitat i experiència dels entrenadors que formen part de l’equip tècnic que desenvolupa el projecte LSA. Entrenadors natius formaran part de l’equip LSA Liverpool.

APRÈN COMPETINT 

Gaudeix vivint en primera persona un dia a dia d’un jugador professional. Pel matí entrenament i per la tarda partits contra els equips inferiors de clubs de PREMIER i Championship,a les instal·lacions on va iniciar-se Wayne Rooney.

REP EL SEGUIMENT DE PROFESSIONALS ANGLESOS 

Un equip de professionals anglesos realitzaran el seguiment dels entrenaments i dels partits per donar un feedback als jugadors.

DESCOBREIX LIVERPOOL 

Realitzarem visites a Anfield i Goodison Park. A més a més rebrem la visita d’algun dels jugadors de la Premier que apadrinen els projectes LSA.

FullSizeRender

 

NO ET PERDIS AQUESTA OPORTUNITAT DE VIURE UNA EXPERIÈNCIA A NIVELL PROFESSIONAL.

INSCRIU-TE JA AQUÍ

TRIPTIC CAMPUS LIVERPOOL