Tornejos

HELSINKI CUP

¡La Hèlsinki Cup amb la seva excel·lent organització fa del torneig una experiència irrepetible!

Organitzada des de l’any 1976, la Hèlsinki Cup ha anat creixent any rere any fins a convertir-se enel tercer major torneig futbolístic juvenil d’Europa. En l’any 2018 van participar més de 22.000 jugadors de 18 països diferents. El torneig està dirigit tant a clubs profesionales com a equips aficionats, hi han competicions de nivell adequat per a tothom.

A l’any 2015 es va promocionar per primera vegada en el torneig la retransmissió en directe en stream. Els partits de la Hèlsinki Cup es segueixen a més de 40 països.

La Gala de l’Esport a Finlàndia (Finnish Sports Gala), celebrada anualment, va escollir a la Hèlsinki Cup 2015 com un dels tres esdeveniments esportius millor organitzats i va designar al torneig com a candidat a esdeveniment esportiu de l’any. La Hèlsinki Cup és també coneguda pel seu estil i per la qualitat i excel·lent manteniment dels seus camps de futbol.

La Hèlsinki Cup és un torneig amb servei complert, ens ocupem de totes les necessitats dels equips que van al torneig com per exemple, l’allotjament, l’alimentació, el viatge d’anada i tornada a Hèlsinki i tots els desplaçaments dins de la ciutat.

A més, tots els equips LSA realitzaran classes d’anglès diàries i tindran l’oportunitat de posar en pràctica l’idioma interactuant amb els monitors i amb els jugadors d’altres països.