Loading...

FORMACIONS

En aquesta secció de la pàgina web, trobareu una varietat de recursos valuosos que enriquiran la vostra participació en les experiències de LSA Academy. Per optimitzar l'experiència d'aprenentatge dels vostres fills i filles, col·laborem amb diferents empreses que proporcionen aspectes relacionats amb la pràctica del futbol. No oblidis subscriure't al nostre canal de YouTube!

En aquesta presentació es van explicar aquests i d'altres aspectes d'interès per jugadors i famílies.

Centres col·laboradors:

Atempo és una empresa de serveis de psicologia, psicologia esportiva,, pedagogia i acompanyament a empreses i equips d'alt rendiment. Dins de les seves funcions, l'equip Atempo seguirà aferint assesorament, acompanyament i formació a l'estructura de LSA:

Treball individual: Per una banda, es facilita l'opció de fer un treball individual amb els seus esportistes, facilitant unes tarifes i un equip personalitzat i en constant contacte i col·laboració amb els professionals de LSA.

Formacions: s'ofereixen formacions a famílies i tècnics implicats en els projectes LSA.

Tornejos: Atempo ofereix l'opció d'acompanyar a l'equip tècnic de LSA en algunes de les experiències, formant part de l'expedició i oferint els seus serveis durant el torneig.

ATEMPO: https://youtu.be/3V0d5zZYTl8?si=-8Pj4Vf7qvBe71I-

La col·laboració entre MovMent i LSA Academy busca donar valor addicional als jugadors i jugadores de LSA. Totes dues empreses tenen una sensibilitat similar en quan a la qualitat del servei i el compromís amb els esportistes. MovMent ajuda als jugadors i jugadores de LSA en la seva preparació física. Per, a mitjà i llarg termini, millorar el rendiment, augmentar la consciència corporal, i reduir el risc lesional.

MOVMENT: https://youtu.be/ecH90ATTGaE

A la sessió de l'altre dia vam fer una valoració global dels aspectes importants tant pel benestar com pel bon rendiment de l'esportista. Una bona alimentació i les pautes per poder-la dur a terme haurien d'estar adequades a context i característiques de l'esportista, però comencem a conèixer les bases dels micros i els macronutrients.

SMC: https://youtu.be/YhZDYf_VFxQ

WhatsApp Image 2024-02-01 at 12.52.37.jpeg

TRAUMES: https://youtu.be/h1l3inN2Y30

FORMACIÓ DE VIDEO ANÀLISI: Reunió vídeo anàlisi i treball de millora LSA




Lo último
46
LSA CUP Miami Platja 2024
2023.
hace 25 días
44
III LSA CUP L'Hospitalet de l'Infant 2024
2023.
hace 25 días
Apunta't als nostres campus al Regne Unit!
hace un mes
Patrocinadores Oficiales
Colaboradores
Patrocinadores Oficiales